Ayurvedisch herfstig stoofpotje
In de herfst zijn warme, voedzame en goed verteerbare maaltijden goed om balans te brengen in je lic...
Ayurvedische recepten proberen het lichaam en de geest in balans te brengen door gebruik te maken van kruiden, specerijen en voedingsmiddelen die bekend staan om hun genezende eigenschappen. Het doel is om het lichaam te voeden, het spijsverteringsstelsel te ondersteunen en een rustige geest te bevorderen, wat allemaal bijdraagt aan het verminderen van stress en het bevorderen van algemeen welzijn.
In de herfst zijn warme, voedzame en goed verteerbare maaltijden goed om balans te brengen in je lic...
Kedgeree is een heerlijk gerecht dat oorspronkelijk uit India komt en later populair werd in het Ver...
Venkel wordt gebruikt vanwege zijn verzachtende eigenschappen....
Golden milk of turmeric latte is een traditioneel Indiaas drankje. Het werkt verwarmend en wordt ook...
Ghee staat bekend om zijn rijke smaak en gezondheidsvoordelen. In de ayurvedische keuken wordt ghee ...